Vuoden 2021 vastuulliset korut räätälöidään Kätkössä toiveidesi mukaisiksi eettisesti kestävistä materiaaleista, Reilun kaupan kullasta, vintage-timanteista ja vastuullisesti louhituista safiireista. Kysy lisää: hanna@katkokoru.fi

Rakkaus
Kätkökorun ikisuosikki Rakkaus -sormuspari syntyi kihlaparin toiveesta saada sormukset, jotka sopivat täydellisesti toisiinsa. Rakkaus -sormuspari tehdään Reilun kaupan sertifioimasta 750 ‰ kelta- tai valkokullasta mittatilaustyönä samasta kultapalasta siten, että valmiiden sormusten kulmat solahtavat toistensa lomaan täydellisesti. Kultapalaan työstetään uniikki rouhea kuvio, jonka jälkeen osat sahataan irti ja muokataan kahdeksi yhteensopivaksi sormuksiksi.
alk. 2400 € sormuspari
Äiti maa
Äiti maa -sormuksen muoto lumoaa luonnollisuudellaan. Sormus on saanut inspiraation maisemista ja tunnelmista Pyhä-Nattas tunturien huipulta Lapissa. Jokainen alusta loppuun käsintehty sormus on erilainen ja uniikki ja sormusta valmistetaan ainoastaan Reilun kaupan sertifioimasta 750 ‰ keltakullasta.
alk. 2400 €
Art Deco
Art Deco-henkinen minimalistinen sormus kolmella kirkkaalla 2 mm vintage timantilla. Sormus valmistetaan Reilun kaupan sertifioimasta 750 ‰ kelta- tai valkokullasta alusta loppuun käsityönä pajallamme Helsingissä. Sormuksen runko on 1,5 mm leveä.
alk. 1800 €
Tuuli
Herkkä Tuuli -sormus vastuullisesti tuotetulla luonnon safiirilla edustaa klassista muotoilua modernilla tuulahduksella. Sormus on saatavilla myös ilman kiveä. Sormus valmistetaan Reilun kaupan sertifioimasta 750 ‰ kelta- tai valkokullasta alusta loppuun käsityönä pajallamme ja safiirin värin voi valita toiveen mukaan jalokivikokoelmastamme.
alk. 1440 € (safiirilla)
Syvä
Selkeälinjainen ja ajaton Syvä -sormus on suunniteltu jokapäiväiseen käyttöön sopivaksi. Jalokivi on turvassa reunuksen suojissa ja matalan istutuksen ansiosta sormus istuu mukavasti sormeen. Sormus valmistetaan Reilun kaupan sertifioimasta 750 ‰ kelta- tai valkokullasta. Sormuksessa on vastuullisesti tuotettu 0,34 ct käsittelemätön, luonnonvärinen safiiri.
alk. 1850 €
Kehrä
Kehrä -sormuksen uniikin rouhea pinta ja huippukiiltoon kiillotetut reunat tuovat sormukseen kivaa kontrastia sekä viimeistellyn tunnun. Sormuksen leveys 1,9 mm. Sormus valmistetaan Reilun kaupan sertifioimasta 750 ‰ kelta- tai valkokullasta käsityönä pajallamme Alppilassa. Myös kivellisenä.
alk. 800 €
Metsän tytär
Metsän tyttären muoto oli hautunut mielessäni pitkään, aina siitä asti kun vuosia sitten huomasin yhtäkkiä vanhassa ikimetsässä pehmeän sammalen päällä suikertavan, osittain piilossa olevan lehtivarren ja siinä suloisia pieniä lehtiä. Lehtiä tutkiskeltuani muistin liikuttuneena, että ne ovat lapsuuden lempikukkani, vienostituoksuvan Vanamon pikkuruisia lehtiä. Myöhemmin kun asiakas toivoi vihkisormukseensa persoonallista selkeän kaunista muotoa, muistin tekemäni luonnoksen ja niin syntyi ensimmäinen Metsän tytär. Epäsymmetrisesti Metsän tyttären lehdille ripotellut pikkuruiset timantit tuovat mieleen valoa heijastelevat kastepisarat aamuhämäräisessä metsässä. Sormus tehdään alusta loppuun käsityönä pajallamme Reilun kaupan sertifioimasta 750 ‰ kelta- tai valkokullasta.
alk. 1980 € 
Olipa kerran
Henkäyksenkeveä Olipa kerran -sormus syntyi asiakkaan toiveesta saada keveä, jokapäiväiseen käyttöön sopiva persoonallinen ja hauskan nostalginen sormus. Sormus tehdään Reilun kaupan sertifioimasta 750 ‰ kelta- tai valkokullasta pajallamme alusta loppuun käsityönä ja sen leveys noin 1,3 mm.
alk. 610 €
Runo
Siro ja kepeä Runo -sormus on saatavilla Reilun kaupan 750 ‰ valko- tai keltakultaisena. Minimalistinen pyöreärunkoinen sormus on alusta loppuun pajallamme käsintehty. Sormuksen pinta on matattu ja sen leveys on 1,5 mm. Myös kivellinen vaihtoehto. Kysy lisää.
alk. 510 €
Sammal
Sammal -sormuksen pintaa elävöittää valoa heijasteleva vasaralla taottu kuvio. Sormus tehdään Reilun kaupan sertifioimasta 750‰ kelta- tai valkokullasta alusta loppuu käsityönä pajallamme Helsingissä, jolloin jokainen sormus on hiukan erilainen. Sormuksen leveys n. 2 mm.
alk. 800 €
Back to Top