Metsän tytär

metsan_tytar-nelio-katkokoru

Metsän tyttären muoto oli hautunut mielessäni pitkään, aina siitä asti kun vuosia sitten huomasin yhtäkkiä vanhassa ikimetsässä pehmeän sammalen päällä suikertavan, osittain piilossa olevan lehtivarren ja siinä suloisia pieniä lehtiä. Lehtiä tutkiskeltuani muistin liikuttuneena, että ne ovat lapsuuden lempikukkani, vienostituoksuvan Vanamon pikkuruisia lehtiä. Myöhemmin kun asiakas toivoi vihkisormukseensa persoonallista selkeän kaunista muotoa, muistin tekemäni luonnoksen ja niin syntyi ensimmäinen Metsän tytär. Epäsymmetrisesti Metsän tyttären lehdille ripotellut pikkuruiset timantit tuovat mieleen valoa heijastelevat kastepisarat aamuhämäräisessä metsässä.

Sormus tehdään alusta loppuun käsityönä pajallamme Reilun kaupan sertifioimasta 750 ‰ kelta- tai valkokullasta. Sormuksessa on seitsemän pientä vintagetimanttia, sormus voidaan tehdä myös ilman timantteja.

 

alk. 2280 € (hinta ilman timantteja alk. 1580 €)

Osta Metsän tytär -sormus ottamalla yhteyttä hanna(at)katkokoru.fi tai puh. 040 727 4747.

Sormuksessa käytetty kulta on Reilun kaupan sertifioimaa. Reilun kaupan sertifioima kulta mahdollistaa kehitysmaiden pienkaivosten työntekijöille ja heidän yhteisöilleen paremmat työ- ja elinolosuhteet.
Lue lisää Reilun kaupan kullasta »

Metsän tytär

metsantytar_iso
metsantytar_iso2
metsan_tytar_vaaka
metsan_tytar
metsantytar_iso metsantytar_iso2 metsan_tytar_vaaka metsan_tytar