Metsän tytär

metsantytar_700x700px

Metsän tyttären muoto oli hautunut mielessäni pitkään, aina siitä asti kun vuosia sitten huomasin yhtäkkiä vanhassa ikimetsässä pehmeän sammalen päällä suikertavan, osittain piilossa olevan lehtivarren ja siinä suloisia pieniä lehtiä. Lehtiä tutkiskeltuani muistin liikuttuneena, että nehän ovat lapsuuden lempikukkani, vienostituoksuvan Vanamon pikkuruisia lehtiä. Myöhemmin kun asiakas toivoi vihkisormukseensa persoonallista selkeän kaunista muotoa, muistin tekemäni luonnoksen ja niin syntyi ensimmäinen Metsän tytär. Epäsymmetrisesti Metsän tyttären lehdille ripotellut pikkuruiset timantit tuovat mieleen valoa heijastelevat kastepisarat aamuhämäräisessä metsässä.

Ensimmäisen Metsän tytär -sormus tehtiin ilman jalokiviä, ja ajatuksena oli, että sormukseen voi matkan varrella lisätä timantteja, tai muitakin jalokiviä esim. hääpäivinä, lasten syntyessä tai muina elämän tärkeinä hetkinä.

alk. 1580 € (ilman timantteja)

Materiaalit:
Sormus tehdään sertifioidusta 750 ( 18 kar) Reilun kaupan kullasta. Sormuksessa on seitsemän kierrätettyä 0,01 ct timanttia.

Tuotteessa käytetty kulta on Reilun kaupan sertifioimaa. Reilun kaupan sertifioima kulta mahdollistaa kehitysmaiden pienkaivosten työntekijöille ja heidän yhteisöilleen paremmat työ- ja elinolosuhteet.
Lue lisää Reilun kaupan kullasta »

metsantytar_iso2
metsantytar_iso
Loading image... Loading image...