Auringon kruunu

auringonkruunu

Ensimmäinen Auringon kruunu -sormus syntyi mittatilaustyönä morsiamelle, joka toivoi vihkisormukseensa käsintehdyn tuntua ja rosoista, elävää pintaa. Sormus suunniteltiin niin, että se on mukava jokapäiväisessä käytössä, mutta siinä on kuitenkin persoonallinen vivahdus. Kirkas timantti istutettiin samaan tasoon sormuksen rungon kanssa, ja se välkähtelee ihanasti auringon säteiden siihen osuessa.

Jokainen Auringon kruunu sormus on uniikki kappale. Kullan pinta kuumennetaan lähelle sulamispistettä, jolloin sormukseen muodostuu omansalainen kuvio. Sormusta voidaan tehdä myös ilman kiveä, tai muilla kivillä.

alk. 1340 €

Materiaalit:
Auringon kruunu -sormus on tehdään sertifioidusta 750 (18 kar) Reilun kaupan keltakullasta ja jalokivenä siinä on 0,02 ct timantti. Sormukseen voidaan istuttaa myös muita jalokiviä, ja sormus voidaan tehdä myös sertifioidusta Reilun kaupan valkokullasta.

Tuotteessa käytetty kulta on Reilun kaupan sertifioimaa. Reilun kaupan sertifioima kulta mahdollistaa kehitysmaiden pienkaivosten työntekijöille ja heidän yhteisöilleen paremmat työ- ja elinolosuhteet.
Lue lisää Reilun kaupan kullasta »

hehku_iso2