Metsän tytär

metsan_tytar-nelio-katkokoru

Metsän tyttären muoto oli hautunut mielessäni pitkään, aina siitä asti kun vuosia sitten huomasin yhtäkkiä vanhassa ikimetsässä pehmeän sammalen päällä suikertavan, osittain piilossa olevan lehtivarren ja siinä suloisia pieniä lehtiä. Lehtiä tutkiskeltuani muistin liikuttuneena, että ne ovat lapsuuden lempikukkani, vienostituoksuvan Vanamon pikkuruisia lehtiä. Myöhemmin kun asiakas toivoi vihkisormukseensa persoonallista selkeän kaunista muotoa, muistin tekemäni luonnoksen ja niin syntyi ensimmäinen Metsän tytär. Epäsymmetrisesti Metsän tyttären lehdille ripotellut pikkuruiset timantit tuovat mieleen valoa heijastelevat kastepisarat aamuhämäräisessä metsässä.

Ensimmäisen Metsän tytär -sormus tehtiin ilman jalokiviä ja ajatuksena on, että sormukseen voi matkan varrella lisätä timantteja tai muita jalokiviä esim. hääpäivinä, lasten syntyessä ja muina elämän tärkeinä hetkinä.

alk. 2280 € (hinta ilman timantteja alk. 1580 €)

Osta tuote:
Sähköpostilla: hanna(at)katkokoru.fi
Puhelimitse: 040 727 4747
Tai tule piipahtamaan puodilla!

Materiaalit:
Sormus tehdään sertifioidusta 750 ‰ Reilun kaupan kelta- tai valkokullasta. Sormuksessa on seitsemän pientä vintage timanttia.

Tuotteessa käytetty kulta on Reilun kaupan sertifioimaa. Reilun kaupan sertifioima kulta mahdollistaa kehitysmaiden pienkaivosten työntekijöille ja heidän yhteisöilleen paremmat työ- ja elinolosuhteet.
Lue lisää Reilun kaupan kullasta »

_D0A6397 copy
_D0A6407 copy
metsan_tytar
metsan_tytar_vaaka
Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...